Eclisse-liukuovet yhteistyöhinnoin

Tyylikästä käytännöllisyyttä – väliovi seinän sisään

Seinän sisään liukuva väliovi on säväyttävä sisustuselementti, joka luo koko rakennukselle raikkaan ja modernin ilmeen. Näyttävä liukuovijärjestelmä tarjoaa myös runsaasti vaihtoehtoja tilojen suunnitteluun.

Seinänsisäinen liukuoviratkaisu, jossa liukuovikehys asennetaan osaksi väliseinärunkoa, tuo tilansäästön ohella lisää vapautta sisustamiseen. Ovilevy liukuu avattaessa piiloon seinän sisälle ja tulee ovea suljettaessa sieltä ulos. Ovi ei avattuna ollessaankaan siis peitä osia seinäpinnoista, jolloin myös seinäpintoja voidaan vapaasti hyödyntää sisustamisessa.

Eclisse-liukuoviratkaisut on suunniteltu tiiviissä yhteistyössä arkkitehtien, asentajien ja ovien käyttäjien kanssa. Yhteistyön tuloksena on syntynyt näyttävä, moderni ja erittäin laadukas tuoteperhe, joka tarjoaa edistyksellisiä mahdollisuuksia tilojen suunnitteluun sekä erinomaisen käyttökokemuksen.

Laaja valikoima kehyksiä ja ovilehtiä

Liukuovikehykset antavat tilansuunnitteluun uudenlaisia vapauksia. Esimerkiksi listattomat kehysmallit mahdollistavat tyylikkäät, seinäpintojen kanssa yhtenäiset oviaukot. Erikoiskorkeat ja -leveät kehykset puolestaan tekevät tiloista erityisen avarat ja valoisat. Kattava ovivalikoima varmistaa, että kaikkiin eri kokoisiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin löytyy näyttävä ovilehti.

 

Hinta: Kysy yhteistyötarjousta

Ota yhteyttä

🏭 Muotolevy

🧑‍💼 Markus Merinen

📧 markus.merinen@muotolevy.fi

☎️ 0400246733

🌐 https://eclisse.muotolevy.fi/