Rakennuskonevuokraamo Loviisassa!

Rakennuskonevuokraamo Kaino Mattila Oy sijaitsee vanhalla teollisuusalueella Loviisassa. Teemme yhteistyötä maanlaajuisen Ramirent -vuokraamoketjun kanssa, joten mitä Teollisuuskujan varastosta ei löydy heti, sen saa tilattua pienellä viiveellä. Valikoimaamme kuuluu konevuokraamon tavanomaiset tuotteet: telineet, naulaimet, imurit, maantiivistäjät, henkilönostimet, kauhakuormaajat, kaivinkoneet, uppopumput, peräkärryt, lämpöpuhaltimet, porakoneet, piikkauskoneet, hiomakoneet, sirkkelit, leikkurit, tasolaserit, valaisimet, kompressorit, aggregaatit, sähkökeskukset, jatkojohdot, suojapeitteet, elementti- ja holvituet jne. Myös kuljetuspalvelu! Toimimme lisäksi Lainapeitteen, Linden ja Hydroscandin palvelupisteinä Loviisassa.

Vuokraaminen on järkevä vaihtoehto ostamiselle, kestävää kulutusta. Asiakas saa käyttöönsä ammattilaisen laatulaitteet työtehtävän mittaiseksi ajaksi, ei huolta ostamisesta, huoltamisesta, korjaamisesta tai varastoinnista. Koneiden laatu, kestävyys ja turvallisuus ovat meille tärkeitä asioita.

Olemme laatineet Ramirentin kanssa Loviisan asuntomessualuetta koskevan erillisen hinnaston. Mikäli olet kiinnostunut, voimme lähettää sen sähköpostiisi!

Onnea ja iloa messurakentamiseen! Tervetuloa Loviisaan!

Rakennuskonevuokraamo Kaino Mattila Oy | Teollisuuskuja 3, 07900 LOVIISA | puh 019 533 490 | ma-pe klo 7.30-16.30 | kaino.mattila@sulo.fi |www.kainomattila.fi | Löydymme myös Facebookista ja Instagramista!

Hinta: Kysy tarjous!

Ota yhteyttä

🏭 Rakennuskonevuokraamo Kaino Mattila Oy

🧑‍💼 Meri Mattila, Kaino Mattila

📧 kaino.mattila@sulo.fi

☎️ 019533490

🌐 http://www.kainomattila.fi