Kotikuntoilua tyylikkäästi ja laadukkaasti – Technogym Home Wellness

Tyylikkyys, laatu ja täydellinen käyttökokemus toteutuvat italialaisen Technogymin kotikuntoiluratkaisuissa. Niistä löytyy ratkaisuja niin pieneen kuin suureenkin kotiin.

Kotikuntisalikokonaisuus on toteutettavissa asiakkaan tarpeiden ja mieltymysten mukaisesti. Home Wellness Designerimme suunnittelee lopullisen toteutuksen kanssasi.

Asuntomessu-perheille tarjoamme kotikuntosalin suunnittelupalvelun maksutta (arvo 250 €).

Tutustu alla esimerkkeihin eri vaihtoehdoista

MYRUN juoksumatto vastaa vaativan juoksuharrastajan tarpeisiin kotikäytössä. Sen minimalistinen, tyylikäs ja kompakti muotoilu sopii useampiin tiloihin ja ympäristöihin. Pienestä koosta ja tyylikkäästä ulkoasusta huolimatta sen teho ja ominaisuudet ovat verrattavissa kaupallisten kuntosalien juoksumattoihin.

Lue lisää

Technogym Bench on muotoilultaan tyylikäs ja kompakti treenipenkki kotikuntoiluun. Välineet mahdollistavat yli 200 toiminnallista lihaskuntoharjoitusta. Penkin lisäksi se sisältää käsipainot, painokahvat, kahvalliset vastuskuminauhat, jumppamaton.

Lue lisää

Technogym Cycle on pienikokoinen, tyylikäs ja laadukas kuntopyörä. Pyörän leveä satula, kavennettu poljinväli sekä säädettävä ohjaustanko takaavat hyvän harjoitustuntuman. Pyörä mahtuu alle neliömetrin kokoiseen tilaan, mutta antaa sitäkin enemmän inspiraatiota kotikuntoiluun.

Lue lisää

Technogym Bike on laadukas sisäpyörä, jossa yhdistyy hyvillä ajo-ominaisuuksilla varustettu huippuluokan spinning-pyörä maailman luokan virtuaalispinning-sisältöihin maailman parhailta pyörästudioilta.

Lue lisää

Power Personal vastaa vaativaan voimaharjoitteluun, sillä se sisältää tyylikkään rack-ratkaisun, säädettävän penkin ja painot. Tällä kokonaisuudella saa harjoitettua monipuolisesti ja tehokkaasti koko kehoa.

Lue lisää

Uniikki Personal Line kotikuntosali. Italialaisen suunnittelijan Antonio Citterion suunnittelema Personal Line on designin huipentuma kuntoilulaitteissa. Sarjaan kuuluu kuntopyörä, crosstrainer, juoksumatto, kyykkyräkki ja penkki sekä Kinesis Personal lihaskuntoharjoitteluseinä
Lue lisää

Kysy rohkeasti myös muita tuotteita ja ratkaisuja kotikuntoiluun!

 

Hinta: 10% alennus yksittäisistä tuotteista. Kotikuntosalikokonaisuuksista (useampi tuote) 15% alennus ja suunnittelutyö veloituksetta (arvo 250€).

Ota yhteyttä

🏭 Qicraft Finland Oy

🧑‍💼 Elisa Aunola

📧 elisa.aunola@qicraft.fi

☎️ 0408294967

🌐 https://qicraft.fi/kotikuntosali/